24 Temmuz 2013 Çarşamba

http://www.turon9.com/delphin-imperial

Antalya'nın turizm merkezi Lara'da denize sıfır kendi özel plajı olan Delphin İmperial, muhteşem tesisi ve ULtra Herşey Dahil konseptinde sunduğu kaliteli hizmeti ile sevdiklerinizle birlikte unutamayacağınız bir tatil yaşamanız için kapılarını siz değerli misafirlerine açıyor. Gün boyu denizde veya havuzda yüzerken aynı zamanda birbirinden keyifli aktivitelerle de tatilinize renk katacaksınız. Tur On9'a özel %30indirim ile 434,00 Tl'den başlayan fiyatlarla ayağınıza gelen rüya gibi bir tatil fırsatını kaçırmayın. Tur On9 hayatınıza tatil katar. Rezervasyon yaptırmak için (0216) 709 19 19 veya http://www.turon9.com/delphin-imperial adresinden bize ulaşabilirsiniz.  


Genel Özellikler 


Tesis 9 katlı ana binadan oluşmakta olup, 650 oda,10 misafir asansörü, çeşitli barlar, açık-kapalı ve misafirleri farklı tatlarla buluşturacak 6 adet A'la Carte restoranlar,mini alışveriş merkezi, bowling salonu, internet cafe, açık, kapalı ve yetişkin havuzları, çok amaçlı salonlar, spa merkezi, sinema, disko tesiste bulunan özelliklerdir. 










Ücretsiz Aktiviteler 


Şampanyalı karşılama, 7 A'la Carte, alkollü ve alkolsüz içecekler,taze sıkılmış meyve suları, mini barda alkolsüz içecekler, kasa, 2 adet tenis kortu(rezervasyonlu), masa tenisi, plaj voleybolu, dart, deniz bisikleti, kano, rüzgar sörfü (sertifikalı), Aerobik, su topu, su jimnastiği, step, şemsiye, şezlong, minder, havlu, canlı müzik, disko, animasyonlar, çocuk animasyonları, mini club, çocuk oyun parkı, lunapark, Lobby de kablosuz internet. 
















Ücretli Aktiviteler 


Telefon konuşmaları, fax, tenis ekipmanları ve dersler, masaj, kese, bowling, bilardo, dalış okulu, bilgisayar oyunları, cilt bakımı ve güzellik merkezi, alışveriş merkezi, kuru temizleme hizmetleri, doktor, A'la Carte restaurantlarda ithal içecekler, motorlu su sporları. 






Oda Özellikleri 


Superior Oda : 469 adet, 35 m2, tek oda,balkon ve duş şeklindedir.Deniz manzaralıdır.1 çift kişilik 1 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır.



Juniour Suite : 14 adet,58 m2, 1 yatak odası, 1 oturma odası, 1 banyo ve balkondan oluşmaktadır. 1 çift kişilik 1 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır. Deniz tarafındadır



Aile Odası : 38 adet, 56 m2, 2 yatak odası, 1 duş ve balkondan oluşmaktadır. Ebeveyn odasında 1 çift kişilik yatak , çocuk odasında 2 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır. Deniz tarafındadır



Aqua Room: 21 adet 36-40 m2 1 çift kişilik yatak ve 1 tek kişilik yatak bulunmaktadır. 
Bu odalarımızda sadece Aqua Odalarda kalan misafirlerimizin kullanabileceği bir genel havuz mevcuttur. Deniz tarafındadır.



Engelli Odaları : Standart odalarla aynı özelliktedir. Kara manzaralıdır. 



Oda zeminleri parke ile kaplanmıştır. Merkezi sistem klima, uydu yayınlı LCD tv, mini bar(dolu-soft içecek,bira,su,çerez,çikolata), saç kurutma makinesi, şehirlerarası ve uluslararası hatlara açık telefon,giysi dolabı ve değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz kasa bulunmaktadır.







Yeme - İçme 


Ana Restaurant 980 kişilik olup sabah, öğlen, akşam tüm öğünlerde açık büfe olarak hizmetinizdedir. Füzyon Restaurant, dünya’nın dört köşesinden çeşitli lezletleri , Uzakdoğu Restoranı, Uzakdoğu mutfağını, Taverna Restaurant Yunan mutfağını, İtalyan Restorant İtalyan mutfağını,Müze Restorant Fransız mutfağını, Osmanlı-Balık Restoranı deniz mahsulleri ve Osmanlı mutfağını, DaVinci Restarant ise en leziz etleri ve kaliteli şarapları tesisin sizlere sunacağı köşelerdendir.



KAHVALTI 07:00 - 10:00
GEÇ KAHVALTI 10:00 - 11:00 
BRUNCH (PAZAR GÜNLERİ ) 07:00 – 14:30
ÖĞLE YEMEĞİ 12:30 – 14:30
AKŞAM YEMEĞİ 19:00 – 21:30
ÇOCUK AKŞAM YEMEĞİ 19:00 – 21:30
DELPHINO RESTAURANT ( GECE YEMEĞİ )23:00 – 24:00











Aile ve Çocuk 


Çocuk ve gençler için animasyon; Mini Club 4-12 yaş arasındaki çocukları eğlendirmek için kurulmuş olup, Çocuk Diskosu, Çocuk Sineması, Çocuk Menüleri özenle hazırlanmıştır. 







Özel Not ve Uyarılar 


Evcil hayvan kabul edilmemektedir.




Tesis Balayı Konsepti :



1- Oda Süslemeleri ,
2- Buklet Malzemeleri ( Terlik , bornoz , diş seti , traş seti , vücut losyonu , banyo köpüğü , lif , törpü , tarak )
3- Minibar İlavesi ( Diet cola 1 adet , meyve suyu 2 adet , kırmızı şarap 75 cl , etejerde çerez , tatlı tabağı , vip meyve sepeti )
4- Mevsimine göre a'la carte ve ya gazebo da 1 akşam yemeği ,
5- İlk sabah odaya kahvaltı ikramı ,
6- Odaya plaj çantası içinde t-shirt vs,
7- Her gün odaya misafir tercihine göre gazete servisi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder